ATB BİLGİ PANELİ
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ATB Personeli, TOBB Dijital Dönüşüm eğitimlerine katıldı

ATB Personeli, TOBB Dijital Dönüşüm projesi kapsamında üye, muhasebe ve bütçe yazılımları eğitimlerine katıldı.4 farklı oturumda planlanan ve Borsamızdan üye, muhasebe ve bütçe sorumluları, 12-13 Haziran'da düzenlenen ilk oturuma katıldılar. Yapılacak diğer oturumlarla toplam 14 personelimizin eğitimlere katılımı planlanmıştır.

Yeni merkezi bilgi sistemleri' Birlik tarafından yürütülmektedir. Yazılımın tamamlanan aşaması için Birlik bütün Oda/Borsa'lara kullanıcı eğitimlerini vermeye başlamıştır. TOBB Dijital Dönüşüm yazılımının başlangıç tarihi olarak 1 Temmuz 2017 tarihi ilan edilmiştir.. Ticaret Borsalarının Tescil ve özel otomasyon yazılımları ise henüz yazılım kodlama aşamasında değildir.

RESİMLER

Bu içerik 13.06.2017 tarihinde yayınlandı ve 249 kez görüntülendi.
Macun Mahallesi 171. Sokak No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr