Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
Faik Yavuz, Bakü’de Azerbaycan - Türkiye Tarım Forumu’nda konuştu

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik ve Azerbaycan Tarım Bakanı Haydar Asadov’un başkanlığında Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de Azerbaycan - Türkiye Tarım Forumu gerçekleştirildi. Söz konusu Forumda, TOBB’u; Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Ankara Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz temsil etti.​
Söz konusu Forumunda bir konuşma gerçekleştiren Faik Yavuz, Bakanlık bünyesinde dış pazarlara yönelik çalışmalar yapan bir birim oluşturulduğunu ve bugüne kadar gerçekleştirilen tüm organizasyonlara TOBB olarak destek verildiği hatırlattı. Yavuz, daha önce gerçekleştirilen Gürcistan, İran, Ukrayna ve Çek Cumhuriyeti Tarım İş Forumları’nda olduğu gibi bugün de Azerbaycan’daki Tarım İş Forumu’nda TOBB olarak Bakanlık ile birlikte olmaktan mutluluk duyulduğunu dile getirdi.
 
Azerbaycan ile özellikle eğitim, teknoloji ve finansman alanında işbirliğine gidilmesi gerektiğini kaydeden Yavuz, lisanslı depoculuk ve borsa yapılanması alanında da işbirliğinin önemine dikkat çekti.
 
Yavuz konuşmasının sonunda, bundan 25 sene önce Hocalı’da soykırıma uğrayan Azerilerin acısını paylaştığını ve 15 Temmuz şehitleri ile birlikte tüm terör kurbanlarına Allah’tan rahmet dilediğini söyledi.


RESİMLER

Yayın Tarihi : 24.02.2017 / Okunma Sayısı : 2,080
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr