Akreditasyon Mentorluk çalışması ATB ev sahipliğinde yapıldı

17.06.2022 / Ankara

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Mentorluk Projesi kapsamında, A Sınıfı Akreditasyon Belgesi’ne sahip olan Ankara Ticaret Borsası (ATB), bilgi birikimi ve deneyimlerini Haymana Ticaret Borsası, Şereflikoçhisar Ticaret Odası ve Çankırı Ticaret Borsası ile paylaşmak üzere çalışma gerçekleştirdi.

ATB Genel Sekreter Yardımcısı Gül Kara’nın başkanlığında gerçekleştirilen çalışmada, ATB Akreditasyon Sorumlusu Handan Kavakoğlu, dikkat edilmesi gereken hususlar ve yapılması elzem olan çalışmalarla ilgili ayrıntılı bir sunum yaptı. Sunumun ardından birim temsilcileri kendi alanlarıyla ilgili bilgi paylaşımında bulundu.

Yayın Tarihi : 17.06.2022 / Okunma Sayısı : 427