Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
Ankara Ticaret Borsası Türkiye birincisi

12.09.2022 / Ankara

Ankara Ticaret Borsası (ATB), Türkiye’nin referans borsası olduğunu bir kez daha kanıtlayarak, borsalar arasında ‘Türkiye Akreditasyon birincisi’ oldu.

ATB gerek üyelerine sunduğu hizmetler gerekse benimsediği modern ve öncü borsa politikasını tescilleyerek, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Akreditasyon Sistemi çerçevesinde girdiği denetimden Türkiye çapında en yüksek puanı elde edip birinci borsa oldu.  

ATB Başkanı Faik Yavuz, “üyelerimize verdiğimiz kaliteli hizmetin karşılığı olan bu nişan bizim için çok kıymetli. Aldığımız sertifika, yapılan çalışmaların, atılan temellerin, şubelerimiz ve tesislerimizdeki çalışmaların geri dönüşüdür.

Hali hazırda gösterdiğimiz gayretin ve çabanın böyle bir motivasyonla perçinlenmesi inanıyorum ki çıtayı çok daha yüksekte bir yere konumlandırmamıza sebep olacak aynı zamanda da üzerimize ağır bir sorumluluk yükleyecektir.

Tüm bu bilinç ve sorumlulukla, Ankara Ticaret Borsası’nı temsilen Yönetim Kurulu ve şahsım adına, desteklerini her daim arkamızda hissettiğimiz Başta Meclis Başkanımız olmak üzere Meclisimize, bizleri birinciliğe taşıyan borsamızın değerli personeline, bize kendimizi tartma, ispat edebilme şansını veren modern anlayışla hareket eden TOBB Başkanımıza ve TOBB Yönetimine son olarak da bağımsız denetçi kuruluşumuz Türk Loydu’na teşekkür ederim” dedi.



RESİMLER

Yayın Tarihi : 12.09.2022 / Okunma Sayısı : 319
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr