Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ATB Başkanı Yavuz: Yaraları hep beraber saracağız

08.02.2023 / Ankara

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde başlatılan ve 81 ilimizdeki oda/borsalarımızın katılımı ile devam eden ‘Deprem Dayanışma Kampanyası’na Ankara Ticaret Borsası da (ATB) dahil oldu.

Deprem bölgesinde ihtiyacı olan vatandaşlarımıza dağıtılmak üzere, kuru gıda, bebek maması, hijyenik ürün ve 2 bin adet battaniye, ATB Üyesi iş insanları tarafından, ihtiyaca göre temin edilerek hava ve karadan yola çıkarıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan ATB Başkanı Yavuz yayınladığı mesajda, “Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve çevresindeki 10 ili etkileyen deprem bizi derinden üzmüştür. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifalar temenni ederiz.

Türkiye Cumhuriyeti’nde gerçekleşen en büyük deprem felaketiyle karşı karşıyayız. Yaşadığımız bu büyük felaketin yaralarını ancak hep beraber sarabiliriz.

Başta aziz milletimiz olmak üzere, devletimiz, sivil toplum kuruluşlarımız omuz omuza, tek yürek ve büyük bir süratle depremden etkilenen tüm vatandaşlarımızın yardımına koşacağına yürekten inanıyorum.

Milletimize geçmiş olsun” dedi. 



RESİMLER

Yayın Tarihi : 08.02.2023 / Okunma Sayısı : 273
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr