Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ATB Meslek Komitesi Üyeleri, Sayıştay araştırması kapsamında bilgi verdi

09.06.2021 / Ankara

Sayıştay Başkanlığı tarafından yürütülen sektör araştırması faaliyetleri bağlamında, Türkiye’de hayvancılık sektörünün geliştirmesine yönelik faaliyetleri değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini tespit etmek amacıyla, Ankara Ticaret Borsası (ATB) Meslek Komitesi Üyeleri ile Sayıştay denetçileri bir araya geldi.

ATB ev sahipliğinde ve ATB Genel Sekreteri Eyüp Şenol Ömeroğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, “Türkiye’de hayvancılık sektöründe kırmızı, beyaz et üretimi faaliyetleri etkin bir şekilde yürütülmekte midir?” sorusunun yanıtı arandı.

Toplantıya kırmızı ve beyaz et konusunda soruları yanıtlamak üzere ATB Meclis Üyeleri Ruhi Bulduk, Sedat Akbulut, ATB Komite Üyeleri Kadir Çakır, Mustafa Karabey, Şerif Fırat katıldı.

Sayıştay Başkanlığı denetçileri Fevzi Girgin, Özlem Özlü ve Nurdan Şahin de ATB Üyesi sektör temsilcilerine; hukuki düzenlemeler, orta ve uzun vadeli politikalar, örgütlenme- organizasyon ve pazarlama yapısı, yem üretimi, mera ve otlak rejimi, hayvan hastalıkları, izleme-değerlendirme konularında bir dizi soru sorarak, bu soruların yanıtlarını ve çözüm önerilerini değerlendirmeye aldılar.

 



RESİMLER

Yayın Tarihi : 09.06.2021 / Okunma Sayısı : 615
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr