Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
BİTEN PROJELERİMİZ

ANKARA’DA TARİHİ VE KÜLTÜREL VARLIKLARI KORUMA KAPSAMINDA, TARİHİ ÇEŞME RESTORASYON PROJESİ

TARİH:

AÇIKLAMA: Ankara’da tarihi ve Kültürel Varlıkları Koruma Projesi kapsamında Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Altındağ Belediyesi ile işbirliği yapılmış, bu kapsamda Altındağ Büyük Molla Çeşme Restorasyon projesi borsamız tarafından gerçekleştirilmiştir.

                            

MERKEZ BİNADA GIDA ANALİZ LABORATUVARI PROJESİ

TARİH:

AÇIKLAMA: Ankara Kalkınma Ajansı’nın da desteği ile başlatılan projede, incelediğimiz gıda maddesinin Fiziksel, Kimyasal ve Mikro biyolojik tahlillerini yapıp, insan sağlığına uygun mu? İçinde katkı maddesi var mı? AB standartlarını karşılıyor mu? gibi soruların yanıtını alabileceğimiz bir sistem kurulmuştur.

Laboratuvarımız fiziksel, cihaz ve ekipman olarak tamamlanmıştır. 2024 yılında gereken belge ve izinlerle beraber hizmete girmesi planlanmaktadır.  

          

GÖLBAŞI’NDA GÜNEŞ ENERJİ SANTRALİ KURULMASI PROJESİ

TARİH:

AÇIKLAMA: 2021 yılında ihalesini gerçekleştirilen Ahiboz GES Projemiz, 2023 yılında yapısal olarak tamamlanmıştır.

2024 yılı içinde tüm tesislerimize ve şubelerimize yetecek kadar elektriği üreterek, enerji açısından kendine yeten Türkiye’deki ilk borsa olma hedefimizi yerine getirmek doğrultusunda gerekli bürokratik işlemler sürmektedir.

                            

ŞEREFLİKOÇHİSAR BORSA SATIŞ SALONU 

TARİH:

AÇIKLAMA: Ankara Ticaret Borsası Şereflikoçhisar tesisleri 2020 yılı hububat sezonundan itibaren hizmete girmiştir. Tesis, Şereflikoçhisar bölgesine has çok kaliteli ve dünyaca ünlü arpanın daha yerinde ve doğru şekilde değerlendirilebilmesi için bölge üretici ve tüccarının hizmetine sunulmuştur.2569 m² kapalı alana sahip olan tesiste, kantar, laboratuvar, elektronik satış salonu, banka, kafeterya ve 30 adet tüccar ofisi bulunmaktadır.

 


Yayın Tarihi : 10.09.2021 / Okunma Sayısı : 18
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr