Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
Deneyap Teknoloji Atölyeleri eğitmenlerini arıyor

14.07.2021 / Ankara

Deneyap Türkiye Projesi kapsamında T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı,T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı olarak dört kurumun iş birliği ile 81 ilde 100 Deneyap Teknoloji Atölyesi kurulması hedeflenmektedir.

Bu kapsamda üçüncü fazda açılacak olan Ankara, Aksaray, Aydın, Balıkesir, Batman, Bingöl, Bursa, Denizli, Diyarbakır, Erzincan, Giresun, Hatay, İstanbul, Karaman, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kilis, Kocaeli, Kütahya, Mardin, Mersin, Ordu, Sivas, Şırnak, Tekirdağ ve Van olmak üzere toplam 27 ildeki Deneyap Teknoloji Atölyesinde Tasarım & Üretim, Robotik & Kodlama, Elektronik Programlama & Nesnelerin İnterneti eğitmeni olmak isteyen adayların Deneyap Türkiye Eğitmen Komisyonu tarafından belirlenen başvuru süreçlerinin tamamını başarıyla geçmesi beklenir.

Bu kapsamda 3. fazda açılacak olan 27 ildeki 36 Deneyap Teknoloji Atölyesi'nde verilecek "Tasarım & Üretim", "Robotik & Kodlama" ve "Elektronik Programlama & Nesnelerin İnterneti" dersleri için eğitmenlik başvuru süreci başlamıştır.

Bilgi notu ve şartname için tıklayınız.



RESİMLER

Yayın Tarihi : 14.07.2021 / Okunma Sayısı : 505
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr