Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
TOBB 78. Genel Kurulu elektronik oylama ile gerçekleştirildi

13.05.2022 / Ankara

 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) 78. Genel Kurulu, Covid-19 tedbirleri nedeniyle elektronik ortamda gerçekleştirildi.​ Türkiye genelinde 365 oda /borsanın yoğun ilgi ve katılıyla yapılan Genel Kurul’da, Ankara Ticaret Borsası’nın (ATB) TOBB Genel Kurul Delegeleri eksiksiz katılım sağladı. Delegeler, salonda kurulan düzenekle oylarını elektronik ortamda kullandı. Kullanılan oylar aynı zamanda video kaydı altına alındı.

ATB Başkanı Faik Yavuz’un TOBB Genel Kurul Salonu’ndan katıldığı toplantıda, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu 2021 döneminde gerçekleştirilen faaliyetleri, oda/borsa üyelerinden gelen istek ve önerileri içeren bir konuşma yaptı.

Türkiye-İspanya Ortak Ekonomi ve Ticaret Komisyonu (JETCO) 2. dönem toplantısı dolayısıyla İspanya'nın başkenti Madrid'de resmi temaslarda bulunan Ticaret Bakanı Mehmet Muş, gönderdiği video mesaj ile Genel Kurulun hayırlı olmasını diledi.

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Genel Kurul sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “81 il ve ilçelerden katılan tüm delegelerimize teşekkür ediyorum. Oda ve Borsalarımızla birlikte üyelerimizin sıkıntılarını takip etmeye, dile getirmeye ve çözüm üretmeye devam edeceğiz” dedi.



RESİMLER

Yayın Tarihi : 13.05.2022 / Okunma Sayısı : 253
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr