Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
TOBB Heyeti, Uşak oda/borsalarını ziyaret etti

17.06.2022 / Uşak

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Ankara Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Faik Yavuz, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve beraberlerindeki TOBB heyeti ile birlikte, Uşak Ticaret Borsası'nı ziyaret etti. Heyet, Uşak Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Sezer ve Meclis Üyeleri ile sohbet etti.​

Burada bir konuşma yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, tarım ve hayvancılık sektörünün tüm dünyada öneminin bir kez daha görüldüğünü belirterek, bu sektörün ihmal edilmemesi gerektiğini söyledi.

Uşak Ticaret Borsası'nın akredite olma aşamasında olduğunu aktaran Hisarcıklıoğlu, Borsa Başkanı Mustafa Sezer ile TOBB Basın Yayın Komisyonu'nda birlikte çalıştıklarını, bilgilerinden istifade ettiğini vurguladı.

Bir girişimci olarak asla umutsuzluğa kapılmadığını ifade eden Hisarcıklıoğlu, sıkıntıların çözüleceğini belirtti.

TOBB Heyeti Uşak Ticaret Borsası’nın ardından, Uşak Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen Uşak Oda / Borsa Müşterek İstişare Toplantısı'na katıldı.​

Basına kapalı olarak gerçekleşen istişare toplantısında heyet, Meclis Üyelerinin sıkıntılarını ve çözüm önerilerini dinledi.

 



RESİMLER

Yayın Tarihi : 17.06.2022 / Okunma Sayısı : 324
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr