Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ATB Başkanı Yavuz: Yürütülen mücadele bugün bile aralıksız sürdürülmektedir

14.07.2022 / Ankara

Ankara Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, 15 Temmuz hain kalkışmasının altıncı yılı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Yavuz, “Ülkemiz 15 Temmuz 2016 gecesi ve sonrasında Cumhuriyet tarihimizin en şanssız günlerini yaşamıştır. Türkiye bu zor günleri, el ele vererek aşmayı, açılan yaraları sarmayı çok kısa süre içinde tamamlamıştır” dedi.
 
ATB Başkanı Yavuz mesajında şu görüşlere yer verdi:
 
“15 Temmuz gecesi, kanlı bir kalkışmayı planlayan ve uygulamaya koyanların hedefleri elbette ki, Çağdaş, laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmaktı. Ama, başta sağ duyulu vatandaşlarımız olmak üzere, siyasi partileriyle, iş dünyasıyla ve ülkesini seven güvenlik güçlerinin el ele vermesiyle bu hayalleri boşa çıktı. 
 
Aradan geçen süre içinde çete artıkları yapılan operasyonlarla tek tek ele geçirilmektedir. Ülkemizin tüm yönetim kadrolarına sızarak, hain hedeflerine ulaşmak isteyenlerin bir kısmı bu kaçınılamaz sonuç karşısında, çareyi ülkemizde kaçmakta bulmuşlardır.
 
O günlerden bugüne geldiğimizde, bu çete kalıntılarını temizlemek üzere, yürütülen mücadele aralıksız ve soluksuz bir şekilde bugün bile sürdürülmektedir.  Yargı sürecinde, suçluların ifadelerin yansıyan sözlerine bakıldığında Türkiye’nin ne kadar büyük bir tehlikenin eşiğinde döndüğünü çok daha iyi anlıyoruz. 
 
Dileğimiz ülkemizin bir daha böylesine menfur saldırılara uğramamasıdır.”


Yayın Tarihi : 14.07.2022 / Okunma Sayısı : 220
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr