Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
TOBB Heyeti`nin Bingöl ve Erzurum programı

19-20.08.2022 / Bingöl-Erzurum

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Sayman Üyesi ve Ankara Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Faik Yavuz, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu başkanlığındaki TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber, Bingöl ve Erzurum programı çerçevesinde, Bingöl Valisi Kadir Ekinci’yi makamında ziyaret etti.​

Görüşmede TOBB Heyetinin yanı sıra, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, Bingöl Milletvekili Feyzi Berdibek, oda borsa başkanları ve iş insanları da yer aldı.

-Bingöl TSO’nun yeni hizmet binası açılışı

TOBB Heyeti Valilik ziyaretinin ardından, Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Hizmet Binası Açılış Töreni’ne katıldı.​

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Belediye Başkanı Erdal Arıkan, Bingöl TSO Başkanı Mahmut Ayas ile çevre illerden gelen oda ve borsa başkanlarının katılımıyla gerçekleştirilen törende konuşan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, yeni hizmet binasının şehre ve ticarete hayırlar ve bereket getirmesini diledi.

Hizmet binasının, bir vizyon ışığı altında, üyesine en iyi şekilde hizmet sunmayı ve şehrini zenginleştirmeyi hedefleyen, çağdaş bir yönetim anlayışının eseri olduğunu belirten Hisarcıklıoğlu, “Bingöl TSO’mızın, sizlere yakışan, üyesine en iyi, en kaliteli hizmeti vermeyi amaçlayan, böyle bir hizmet binası yapmış olmasından, gurur duydum ve iftihar ettim. Bu güzel eseri hayata geçiren, Oda Başkanımız Mahmut Ayas kardeşimi ve yönetimini, yürekten tebrik ediyorum. Odamız aynı zamanda aktedite Oda. Yani sizlere 5 yıldızlı hizmet sunduğunu belgelemiş durumda. Odamız, hizmet kapasitesini ve kalitesini her geçen yükseltiyor, Üyelerimizin dertlerine tercüman oluyor. Sorunlarına çözüm için her türlü gayreti gösteriyor. Allah kendisinden razı olsun diyorum” ifadesini kullandı.

Odaların, iş dünyasının asli temsil merkezleri olduğunu belirten TOBB Başkanı şunları söyledi:

“Odaların şehrine değer katan, güzelleştiren, hizmet üreten yerler haline gelmeleri gerekir. İşte Odamız da, bu yeni hizmet binasıyla birlikte, Bingöl’ün gelişmesine, daha da büyük katkılar vermeye devam edecektir. Mahmut Başkanımızla aynı zamanda, Ankara’da TOBB’da da birlikte çalışmaktayız. İran’a açılan gümrük kapımız Kapıköy’ün yönetiminde de birlikteyiz. Kendisi ayrıca, Mesleki Eğitim Kurulumuzda. Bugün TOBB’un ve Oda-Borsalarımızın mesleki eğitimde sağladığı başarıda, Mahmut kardeşimin payı büyüktür.”

-Erzurum Valiliği ve Büyükşehir Belediyesine ziyaret

Heyet Bingöl TSO ziyaretinin ardından ertesi gün Erzurum’a geçerek, Erzurum Valisi Okay Memiş’i ve Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen’i makamında ziyaret eti.​

-Erzurum TSO’da iş dünyası ile istişare

Heyet ziyaretlerin ardından, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda meclis üyeleri ile istişarede bulundu.​

Toplantıda iş dünyasının sorun ve çözüm önerilerini dinleyen TOBB heyeti, iş insanları ile karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.



RESİMLER

Yayın Tarihi : 19.08.2022 / Okunma Sayısı : 334
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr