Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ATB ve TOBB`dan yatılı okuyan öğrencilere kırtasiye, temizlik malzemesi ve giyim desteği

02.11.2022 / Ankara

Ankara Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Faik Yavuz ve ATB Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan heyet, Şereflikoçhisar’a giderek bir dizi temasta bulundu. Heyet, Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Memiş Çelik ve Şereflikoçhisar Kaymakamlığına vekalet eden Evren Kaymakamı Murat Akyüz’ü ziyaret etti.

Heyet, ziyaretlerin ardından geleneksel hale gelen Şereflikoçhisar Şehit Figen Gündüz Yatılı Bölge Ortaokulu’nda okuyan öğrencilerle bir araya gelerek, kırtasiye, giyim, temizlik malzemesi ve spor aletleri hediye etti.

ATB Başkanı Yavuz öğrencilere seslenerek, “çocuklar sizden beklentimiz çok yüksek. Sizler bu ülkenin geleceğisiniz. Bu sebeple bizim için çok değerlisiniz. En büyük dileğimiz, ilerde sizleri öğretmenlerine ve büyüklerine karşı saygılı, vatanını seven bireyler olarak karşımızda görmek” dedi.

Yavuz, bir önceki yıl öğrencilere sağlanan müzik aletlerini atıfta bulunarak, “hatırladınız mı bize geçen sene bir söz vermiştiniz. Bize bu yıl geldiğimizde konser verecektiniz. Şimdi sizler çalıp, söyleyeceksiniz bizler dinleyeceğiz. Ruhumuzun gıdası olacaksınız” diyerek öğrencilerin mini konserini dinledi.

ATB Başkanı Faik Yavuz’un yanı sıra ATB Heyetinde; ATB Başkan Yardımcısı Şemsettin Aktuğlu, ATB Yönetim Kurulu Üyeleri Murat Başar, Mustafa Altınışık, Atilla Süslü, ATB Meclis Üyesi Şakir Çetin ve ATB Genel Sekreteri Eyüp Şenol Ömeroğlu bulundu.



RESİMLER

Yayın Tarihi : 02.11.2022 / Okunma Sayısı : 322
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr