Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ATB Başkanı Yavuz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü`nü kutladı

08.03.2023 / Ankara

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Ankara Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Faik Yavuz, "Bizler tarih boyunca yaşadığımız her güçlükte kadınlarımızın kahramanlıklarını görmüş ve onların ortaya koydukları büyük başarılarla yetişmiş bir nesiliz" dedi

Yavuz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü mesajında şu ifadelere yer verdi: 

“Aile birliğinin en önemli unsuru ve toplumun temel taşı olan kadınlarımız daima özverinin, sevginin kaynağı olmuş, tüm zorluklar karşısında fedakârlığını esirgememiş, siyasi, sosyal hayatın geliştirilmesinde ve ekonomik alanda önemli rol üstlenmiştir.

Bugün kadınlar sadece bir anne bir eş olarak değil, iş hayatının ve toplumsal yaşamın en önemli figürü olarak hayatı paylaştığımız insanlardır. Bizler tarih boyunca yaşadığımız her güçlükte kadınlarımızın kahramanlıklarını görmüş ve onların ortaya koydukları büyük başarılarla yetişmiş bir nesiliz. Günümüzde de kadınlarımızın, devletimizi ve milletimizi ileriye taşıyacak her konuda katkıları çok önemlidir.

Kadınları, sadece 8 Mart günü değil, hayatımızın her anında, ekonomide ve toplumsal yaşamda çok daha aktif rol aldığı, kadına karşı şiddetin son bulduğu bir dünyada görmek dileğiyle, Ankara Ticaret Borsası camiası ve şahsım adına bütün kadınlarımızın bu anlamlı gününü bir kez daha kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”


Yayın Tarihi : 08.03.2023 / Okunma Sayısı : 133
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr