Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ATB Başkanı Yavuz`dan Kurban Bayramı mesajı

19.07.2021 / Ankara

Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Ankara Ticaret Borsası (ATB) Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz, bayramların dayanışma ve yardımlaşma duygularıyla anlam kazandığını ifade ederek, “İslam aleminin ve milletimizin Kurban Bayramı’nı kutlar, bütün insanlara huzur getirmesini dilerim” dedi.

ATB Başkanı Yavuz mesajında şu görüşlere yer verdi:

“Kurban kavramı, Allah’a yaklaşmayı, ona teslimiyeti ve duyduğumuz şükran duygularımızı anlatır. Bayramlar olanın olmayanla dayanışma ve paylaşma içerisine girdiği, bir birlik ve beraberlik günüdür. Bu güzel günlerin asıl anlamı küslüklerin son bulması, kardeşlik duygularıyla birbirimize daha sıkı ve daha çok sarılmamızdır. Bayramlar bize hayatın sevgi ve dostluğu en açık şekilde hatırlatmasıdır.

Yeryüzünün çeşitli bölgelerinde savaş ve kargaşanın içerisinde zor şartlar içinde yaşayan Müslümanların ve pandemi dolayısıyla büyük sıkıntılar yaşayan bütün insanlığın huzura, sevgi ortamında insanca yaşam şartlarına bir an önce kavuşması en büyük dileğimizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle ATB camiası adına, mübarek Kurban Bayramı'nın büyük Milletimize, İslam âlemine ve tüm insanlığa mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.''
 


Yayın Tarihi : 18.07.2021 / Okunma Sayısı : 442
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr