Üye Girişi
ATB BİLGİ PANELİ
Mobil Linkler
ETKİNLİK TAKVİMİ
BORSAVİZYON
Borsavizyon Dergisi
ANKET
Memnuniyet Anketi
Üye Memnuniyet Anketi
SERTİFİKALAR
LİNKLER
ATB ve TOBB`dan yatılı okuyan öğrencilere kırtasiye, temizlik malzemesi ve giyim yardımı

13.10.2021 / Ankara / Şereflikoçhisar

Ankara Ticaret Borsası (ATB) Meclis Başkanı İbrahim Öztürk, ATB Yönetim Kurulu Başkanı Faik Yavuz ve beraberindeki ATB heyeti, Şereflikoçhisar Şehit Figen Gündüz Yatılı Bölge Ortaokulu’nda okuyan öğrencilere kırtasiye, giyim, temizlik malzmesi ve kişisel gelişim oyunları yardımında bulundu.

Geleneksel hale gelen yatılı öğrencilere destek etkinliğinde, bu sene ilk defa öğrencilerin her birine enstrüman hediye edildi. Her bir öğrenciye birer tane düşecek şekilde gitar, saz ve flüt hediye edilen öğrencilerin, pandemi döneminde azalan sosyal aktivitelerin hızla artırılması hedeflendi.

ATB heyeti, Şehit Figen Gündüz Yatılı Bölge Ortaokulu’nun yanı sıra Şereflikoçhisar Belediye Başkanı Memiş Çelik ve Şereflikoçhisar Kaymakamı Zafer Engin’i de makamında ziyaret ederek, Şereflikoçhisar’ın sorunları ve çözüm önerilerini istişare ettiler.

“Çok okuyacaksınız bu memlekete faydalı olacaksınız”

Şereflikoçhisar Şehit Figen Gündüz Yatılı Bölge Ortaokulu’nda öğrencilere seslenen ATB Başkanı Faik Yavuz, “bu sene okumak için sizlere her birinize birer tane olmak üzere kitap getirdik. Bunları değiştire değiştire okursunuz. Kutu oyunları getirdik beraberce bir arada oynarsınız. Bir de bu sene bir şey daha getirdik; sizlerin hepinize birer tane müzik aleti getirdik. Saz, gitar ve flüt getirdik. Bu müzik aletleri size el becerisi ve sosyallik kazandıracak. Ancak hepsinden önemlisi sizi duygusal olarak geliştirecek. Bu sayede insanları daha çok sevmeyi öğreneceksiniz” dedi.

ATB Meclis Başkanı İbrahim Öztürk de “çocuklar sizlere sevgi getirdik, sizlere saygı getirdik. Sizlerden de başta aile büyüklerinize, öğretmenlerinize ve memleketinize sevgi ve saygı bekliyoruz. Derslerinizde başarılar diliyoruz. Bu ülkenin geleceği sizlersiniz. Biz burada saygıyla sizin önünüzde eğiliyoruz bunu bilin. Yolunuz açık olsun” dedi.

ATB Heyetine Meclis Başkanı İbrahim Öztürk ve ATB Başkanı Faik Yavuz’un yanı sıra, ATB Başkan Yardımcısı Şemsettin Aktuğlu, ATB Yönetim Kurulu Üyeleri Kemal Coşgun, Murat Başar, Hasan Ersan, Şakir Çetin, ATB Genel Sekreteri Eyüp Şenol Ömeroğlu ve ATB Genel Sekreter Yardımcısı Gül Kara katıldı.

 



RESİMLER

Yayın Tarihi : 13.10.2021 / Okunma Sayısı : 523
İLETİŞİM
Macun Mahallesi 171. Cadde No:4 Yenimahalle / ANKARA
T : +90 312 327 00 00 (pbx)      F : +90 312 324 08 57      E-Mail : info@ankaratb.org.tr